Rastar R&D Headquarters

NOA is commissioned to design the R&D headquarters for Rastar. In collaboration with Greendwell, the design takes an environmental approach from the beginning to drive building form and envelope design, the objective is to optimize building performance and human comfort in the context. Unlike the conventional large and deep office floor plate in the industrial campus, an atrium is introduced for better daylight penetration and natural ventilation during certain period of the year. A collaborative environment is also create with the circulation loop and functional boxes inside the atrium. The V shape of the massing frame the view towards the south and the interior court is unfolded to form a transparency statement from the approach road. Sustainability and creativity will become the new branding of the campus.

In collaboration with GreenDwell

Project Team:
Larry Tsoi
Justin Law
Carman Hui
 

You may also like

Time Space Continuum
Terrain
Urbis House
Socio-cultural Cradle
GVH House
Arts Cross Pavilion
Jouer Atelier
Eco Splines
Hybrid Village Community
Marina Promenade
Back to Top