Patio House

The site is secluded from the urban hustle by the lush tree mass and mountain. NOA was commissioned to refurbish the existing house into a place for retreat and almost seclusive from the outer world. The existing brick patio wall has been kept and accentuated its presence by forming a heavy plinth of the house and extended beyond threshold into interior hence blurring the boundary of inside and outside. The patio has been reorganized in a formal manner that comprised of various natural elements like water, bricks, lawn and timber. The garden is rich yet clearly zoned to serve it's functions.

You may also like

Ozone Fitness
Linking Forest
Eco Terrace House
In–between Everyday
Shantou Marina Promenade
Nomas Studio
Peninsula Festive Booth
Encircling Nature and People
Pulse
Open Art Platform
Back to Top