LH Residence

In this 950 sft apartment, we want to explore the use of mixture of different materials, concrete , wood, steel and glass to give rich and consistent, a sleek yet warm touching interior ambience. We want to give the space a sense of rawness, yet with well refined details. An ever in progress look and feel vs a cosy high touch living space. Aesthetic vs functional needs to derive the materials selection and interior articulation. One could find it a studio like workshop for causal home working, a cosy nest for resting, even a stylish and creative home gallery for the young couples and kids.

You may also like

Socio-cultural Cradle
Linking Forest
WFJ Alfresco Garden
Nomas Studio
Encircling the Root
Terrain
Pulse
XYXQ Gallery
Peninsula Festive Booth
Eco Terrace House
Back to Top