Jouer Atelier

Located in a residential terrace area in Wanchai. The space is renovated into a multi-purpose gallery, showroom, pastry cafe and art event spaces. The design set the base tone for the owner’s collections and art sharing events. Unlike other white boxes gallery space, the wise of cornice light cove, handmade mosaic and profile glass create various texture and lighting characters for the gallery itself. To shop frontage is maximized to enhance the flow and interaction with the garden space. The backyard is turned into a private dining space. The boundaries of the shop is designed to be permeable base on various functions and interior is unfolded to become part of the streetscape.

Jouer Atelier, Sau Wah Fong ,  
Hong Kong
 
Status: Completed
 
 

You may also like

Wang Fu Service Apartment
Linking Forest
Time Space Continuum
Linked House
Eco Terrace House
XYXQ Gallery
Eco Splines
Terrain
Hybrid Village Community
Marina Promenade
Back to Top