Nomas Studio

The vision is to have an inspiring and playful design environment to demonstrate the design philosophy of the studio. Low tech smart. Aesthetics will come through from the intelligent choice and design. Simple, basic and well thought through is our aesthetics is our brand. Pin up wall is designed as flipping panels to maximize usable space, shelf space and roller cabinet are tightly integrated at the pin up wall as a neat and compact storage wall. All the cabinet, benches, project storage are completely nomad and wireless. Lawn strips will be installed along the glazing wall for refreshing indoor air quality. Chamber lounge will be a multi-functional space during different time of the day and at any time it can be turned into a mini cinema for presentation. Materials from projects will be recycled to become furniture or fitting feature of the office.

Back to Top